Unieke vakanties voor iedereen

Unieke vakanties voor iedereen

Je ziet jezelf al liggen aan een heerlijk strand, de zee ruist op de achtergrond. Links zie je de magische vulkanen, rechts een wuivende palmboom. Misschien morgen met de huurauto het binnenland in, om de vulkanen van dichtbij te zien en vergeet niet om de spannende grotten te bezoeken. Uiteraard is er ook nog tijd voor een dagje waterpark met de kids. ’s Avonds lekker uiteten aan de boulevard, dan pakken jullie meteen die mooie zonsondergang mee… Dat klinkt als een droomvakantie die gemakkelijk werkelijkheid kan worden op het veelzijdige Lanzarote!

 

Mogelijkheden voor iedereen

Lanzarote kent vele mooie zandstranden waar het genieten is aan de branding van de Atlantische Oceaan. De drie grote toeristenplaatsen zijn Puerto del Carmen, Playa Blanca en Costa Teguise. Puerto del Carmen is de grootste plaats met mooie zandstranden en een kilometers lange boulevard om langs te slenteren. En vergeet vooral de haven niet. Playa Blanca op het zuidelijke puntje van het eiland is wat kleiner, maar biedt ook een hele gezellige boulevard en haven en prachtige stranden. Het Papagayo strand, wat als mooiste strand van het eiland te boek staat, ligt hier om de hoek. Costa Teguise heeft ook een breed strand, waar over het algemeen wat meer wind staat.

Verblijf in diverse type accommodaties is oveal mogelijk. Verblijf je graag in een complex op basis van All Inclusive, dan is dat geen probleem. Voldoende faciliteiten voor de kinderen, betekent ook vakantie voor de ouders en eindelijk tijd om dat ene boek uit te lezen. Ben je liever zelfvoorzienend en ligt de voorkeur bij een kleinschaliger appartement met een eigen keuken? Ook daarin is voldoende keuze. Fijne zwembaden, de zee en het strand binnen handbereik, gezellige boulevards en schilderachtige haventjes. Alle ingrediƫnten voor een fijne vakantie zijn aanwezig!

Ontdek, beleef en geniet!

Lanzarote heeft meerdere waterparken, garantie voor een dag waterpret. Het mooie dierenpark Rancho Texas is voor veel kinderen een unieke belevenis. En wat te denken van een dagje naar de vulkanen, of naar een spannende grot? Met een huurauto heb je de tijd aan jezelf en kun je in je eigen tempo al deze leuke excursies beleven. Rijden op het eiland is heel relaxed, de wegen zijn goed en men rijdt er net als bij ons aan de rechterkant. Uiteraard regel ik de huurauto voor je, zodat je zonder zorgen kunt instappen. Leuke routes en tips krijg je er als extra service bij. Liever op een sportieve manier op pad? Binnen het aanbod zijn mooie e-bike tours opgenomen om op een unieke manier Lanzarote te ontdekken! Onder het kopje excursies vind je nog veel meer informatie over de vele mogelijkheden op Lanzarote. Er zijn voldoende mogelijkheden voor families, koppels, singles of groepen.

Laat via de contactmogelijkheden je wensen bij mij achter en samen stellen wij de ideale vakantie voor jullie samen.

“Voor het 45 jarig huwelijk van mijn ouders wilden zij met het hele gezin op vakantie. Hiervoor hebben wij Bernadette ingeschakeld die goed luistert naar alle wensen. Op Lanzarote boekte zij een prachtig hotel aan de kust en ook een huurauto werd geregeld om over het eiland te touren. Het eiland is divers met mooie kustplekjes, bijzondere bezienswaardigheden en leuke shopmogelijkheden. Ook op sportief gebied is er genoeg te doen. Het weer is bijna altijd heerlijk en de mensen zijn vriendelijk. Wij hebben genoten en zullen zeker weer gebruik maken van de fijne service van Bernadette.”

Familie uit De Lier gereisd met 3 generaties.

 

“Lanzarote, een uniek, veelzijdig vulkaaneiland, ideaal om met huurauto dagtochten te maken. Dat hebben we dan ook gedaan. Alle aanraders van Bernadette bezocht, zoals o.a. vulkaanpark Timanfaya, artistiek dorpje Yaiza, El Golfo, de Cactustuin en af en toe een dagje strand.

Begeleiding en informatie lieten niets te wensen over. Dus: voor herhaling vatbaar.”

Fam. Veenstra gereisd met 2 generaties

Wil jij uniek Lanzarote beleven?

Neem hieronder contact met mij op

2 + 11 =